Woman's
Choice
2021.

#jabiram #jabiram

Dvosmjerna komunikacija je u srži miss7, najjačeg multimedijskog ženskog brenda u Hrvatskoj. Sa svojim čitateljicama smo svakodnevno u interakciji i međusobno se jako dobro poznajemo pa s ponosom najavljujemo ovogodišnje izdanje već tradicionalnog projekta Woman's Choice Awards. U velikoj anketi kojoj se iz godine u godinu odazivaju tisuće naših čitateljica doznajemo čemu teže, što planiraju, kakve vrijednosti cijene i koje brendove biraju. Samo prošle godine anketu u okviru projekta Woman's Choice Awards ispunilo je 8873 čitateljica. Također, ove 2021. pitamo ih koliko su im se kupovne navike promijenile unatrag vrlo specifične godine dana.

Saznaj više o projektu

#jabiram

S.

I Renata Sopek bira Samsung

Da vas netko pita kakav ste tip osobe, što biste rekli za sebe? Volite li sve imati “posloženo” i hodati utabanom stazom ili ipak volite napraviti neki iskorak i život obogatiti nečim novim i drukčijim? Može to biti i sitnica…E pa ja sam definitivno ovaj drugi tip!

Saznaj zašto Renata bira Samsung

#jabiram

D.

I Nevena Rendeli bira Dukat

Možda kao mali nismo znali cijeniti mamine i bakine savjete. No, kad odrastemo, shvatimo koliko su dragocjeni, pogotovo kad dobijemo vlastitu djecu. Kolumnistica miss7 Nevena Rendeli otkriva kako sada zdrave navike koje joj je usadila njezina baka prenosi svojoj djeci.

Saznaj zašto Nevena bira Dukat

#jabiram

A.

I Andrea Andrassy bira Arena centar

Moj mozak iz nekog razloga ne podržava da na “super izgledaš” samo kažem “hvala” - uvijek moram reć nešto glupo i nepotrebno, pa najčešće osobi predložim da uzme uputnicu za okulista ili otiđe na operaciju oka… ili eventualno kažem “hvala, oprala sam se”, samo da ne ispadne da se slučajno slažem s komplimentom i da ga prihvaćam bez borbe - otkriva nam Andrea Andrassy.

Saznaj zašto Andrea bira Arena centar

#jabiram

D.

I Nina Slišković Goleš bira dm

Je li lojalnost najveća dragocjenost u odnosima, i onim poslovnim, i onim ljubavnim i prijateljskim? Naša kolumnistica Nina Slišković Goleš misli da da, a svoju kolumnu posvetila je svojim odanim prijateljicama.

Saznaj zašto Nina bira DM

#jabiram

V.

I Kristina Ercegović bira Visu

Istina je da ako mi ne upravljamo svojim novcem, on upravlja našim životima. Novac je sredstvo razmjene vrijednosti i plaćanja, ali ne samo to - puno je tu još i emocija, uvjerenja, osjećaja vrijednosti... Za sve nas je važno da budemo i financijski pismeni i odgovorni i na kraju neovisni, pa i slobodni, napominje kolumnistica miss7 Kristina Ercegović.

Saznaj zašto Kristina bira Visu

#jabiram

I.

I Kim Končar bira isla pastile

Istraživanja pokazuju kako se žene, pogotovo u poslovnom okruženju, često boje otvoreno iznijeti svoj stav, mišljenje, ideje... Međutim, ženski glas se mora čuti. Koliko je to važno i zašto mi žene moramo stalno prestati sumnjati u sebe i napokon progovoriti - otkriva naša kolumnistica Kim Končar.

Saznaj zašto Kim bira isla pastile