dm active beauty karticu #volimjer s njom štedim pri svakoj kupnji. Više bodova za mene znači veću uštedu. Veća ušteda znači više beauty preparata. A više beauty preparata znači savršeni beauty trenutak.

Josipa

dm

dm active beauty karticu #volimjer s njom štedim pri svakoj kupnji.

Uvijek sam se pitala kakva ću biti majka i hoću li imati vremena za sebe kad budem imala djecu. Odgovor sam dobila prije pet godina kad sam rodila kćerkicu Ninu. Držati nju u naručju bio je najljepši osjećaj na svijetu. Ali u tom sam trenutku shvatila da baš ništa više neće biti isto. Pokraj mene je bilo malo biće o kojem se trebam brinuti i kojeg trebam izvesti na pravi put. Sve mi je to bilo potpuno novo i nepoznato. „Do jučer“ sam bila djevojka koja je živjela kod svojih roditelja i kojoj je jedina briga bio posao. Najednom sam dobila potpuno nove „brige“ i uloge – one supruge i majke.

To su definitivno najljepše uloge u mom životu i ni za što ih ne bih mijenjala. Trebalo mi je malo vremena da se uhodam u obiteljski život, ali mislim da sam se odlično snašla u svemu tome. Naravno, u svemu mi je puno pomogao suprug Igor. Bez njega ništa ne bi bilo isto. Dvije godine kasnije rodio nam se sin Luka i donio posebnu radost u našu obitelj. S njim je nekako sve bilo lakše, a i bio je puno mirnija beba od Nine. Možda će zvučati čudno, ali tek nakon što se Luka rodio, imala sam puno više vremena za sebe. Valjda zato što sam sada opuštenija pa češće koristim baka i djed servis. Držim se onoga da i mame trebaju malo uživati pa barem jednom tjedno radim ono što me opušta i čini sretnom. Ponekad je to shopping, ponekad druženje s prijateljicama, ali najčešće beauty trenutak. Oduvijek sam bila zaljubljena u kozmetiku i na nju sam trošila najviše novca. Sada si, uz sve obiteljske troškove i kredite, ne mogu priuštiti baš svaki proizvod koji poželim po redovnim cijenama pa čekam sniženja. Vjerujem da se svakoj ženi barem jednom u životu dogodilo da se zaljubila u neki proizvod, ali je čekala da bude snižen. Svi znamo da taj scenarij ima dva završetka – sretan i tužan. Ako imamo malo više sreće, uspijemo ga ugrabiti po sniženim cijenama, ali najčešće ostanemo praznih ruku.

Baš zbog toga volim dm active beauty karticu jer s njom ne moram čekati sniženja. Svakom kupnjom skupljam bodove koji mi donose popust na moje beauty favorite. Nakon što kupim sve proizvode koji mi trebaju za djecu, sredstva za čišćenje, šampone, zdravu hranu i brojne druge potrepštine, na kartici dobijem prilično puno bodova. Više bodova za mene znači veću uštedu. Veća ušteda znači više beauty preparata. A više beauty preparata znači savršeni beauty trenutak. I to je baš ono što mi treba kao mami, ali i kao svakoj ženi!

osvoji nagradu

Napiši nam zašto ti voliš dm

Nagradni natječaj je završio.
Hvala na sudjelovanju!

Dobitnica prvog kruga je Maja Šloser Grgurević. Čestitamo!

Dobitnice drugog kruga su Sanja Kruljac i Silvija Kaderžabek. Čestitamo!

Što su drugi napisali

dm active beauty karticu volim jer...

se zbog nje osjećam dobro, jer volim nagradice, popuste, dodatne bodove s kojima se uvijek počastim s nečim lijepim, jer me tu cijene....i osjećam se voljeno.

Sanja

dm active beauty karticu volim jer...

mi pruža mnoge mogućnosti. Koja prava šopingholičarka ne voli uštede prilikom kupovine i mogućnost stvaranja novih. dm kartica jedina je kartica na kojoj skupljam bodove i ostvarujem niz popusta za najdraže proizvode.

Silvija

dm active beauty karticu volim jer...

skupljam bodove i štedim pri svakoj kupnji. Najveći užitak mi je kad skupim puno bodova i onda odem u veliki šoping svega što je šareno i mirisno.

Simona

dm active beauty karticu volim jer...

mi svaki put donese puno bodova s kojima često ostvarujem uštede. dm mi također dođe kao svojevrsna terapija za dušu – ušećem u dućan i u miru razgledavam police s neodoljivim proizvodima.

Andrea

dm active beauty karticu volim jer...

mi je skupljanje bodova na njoj postao omiljeni hobi. Skupljam bodove i kad kupujem ne tako zanimljive proizvode (poput onih za čišćenje) pa ih zamijenim za novi ruž, kremu ili parfem i to potpuno besplatno. Može li bolje od toga?!

Maja

dm active beauty karticu volim jer...

ne prođe nijedan mjesec da ne ostvarim neki dodatni popust. Ponuda u samoj trgovini nikad nije bila upitna – nema šanse da se dogodi da nečeg nema.

Irena

dm active beauty karticu volim jer...

i kad potrošim novac, skupljam bodove i dobijem nešto zauzvrat.

Nives

dm active beauty karticu volim jer...

poput igrice moram skupiti određeni broj bodova da bih dobila popust ili postigla cilj.

Ivana

dm active beauty karticu volim jer...

jer zbog silnih pogodnosti i bodova koje skupim uvijek uzmem još neku super stvarčicu neplanirano.

Nikolina

dm active beauty karticu volim jer...

je to jedina kartica uz koju više štedim ako više kupujem.

Bernarda

dm active beauty karticu volim jer...

s njom skupljam bodove i kupujem si ono što volim, a dm je pun beauty "finoća". dm je uvijek moj prvi izbor u kupnji – moja trgovina, moje malo mjesto za sretan trenutak.

Jasna

dm active beauty karticu volim jer...

obožavam skupljati bodove, gledati kako se broj bodova na mojoj kartici povećava, aktivirati online kupone, a i prolaziti po dm-u gledajući koji proizvodi donose dodatne bodove.

Andrea