Nivea kozmetiku #volimjer me asocira na djetinjstvo i prvi susret s kozmetikom. Mama mi je uvijek davala poznatu "plavu" kremu da se s njom mackam, zbog čega sam bila neopisivo sretna.

Eva

Nivea

Nivea kozmetiku #volimjer me asocira na djetinjstvo i prvi susret s kozmetikom

Kao djevojčica uvijek sam voljela isprobavati nešto novo i istraživati sve što mi je bilo nepoznato. Bila sam jako živahna i zaigrana. Mama i danas prepričava kako je znala da nešto „ne štima“ kad bih se ušutjela. Uvijek bi me na kraju pronašla u svojoj spavaćoj sobi okruženu šminkom, parfemima, kremama… Još uvijek se sjećam velike police u njezinoj sobi na kojoj je držala svu kozmetiku. Za mene je to bio pravi mali raj. Sve sam morala otvoriti i isprobati. Pri tome sam pola šminke uništila, a da i ne pričam koliko je mami trebalo vremena da me poslije toga očisti. Kad je odlučila tome stati na kraj, počela je zaključavala sobu, a ja sam satima sjedila ispred vrata i neutješno plakala.

Na kraju je pronašla rješenje na obostrano zadovoljstvo. Dala mi je Nivea kremu za univerzalnu njegu da se s njom „mackam“. Koliko sam samo bila sretna zbog toga! Osjećala sam se tako posebno, a mami je napokon laknulo – em joj više nisam radila nered u sobi, em nisam stavljala šminku na svoju osjetljivu dječju kožu, kako bi ona rekla. Vjerojatno nije bila svjesna toga, ali tada mi je zapravo usadila brigu o njezi kože. Nisam se pretjerano voljela šminkati ni kad sam bila tinejdžerica, a kako su godine odmicale, koristila sam sve manje i manje šminke. Sada se vrlo rijetko šminkam, ali sam jako posvećena njezi kože.

S vremenom sam kreirala svoju beauty rutinu, koje se svakodnevno pridržavam. Ona uključuje različite proizvode za njegu kože lica i tijela, među kojima je neizostavna „plava“ krema. Njezin me miris neodoljivo podsjeća na djetinjstvo, na moju početničku ljubav prema kozmetici i na važnost kvalitetne njege kože. Iako sam u djetinjstvu bila znatiželjna i radoznala, sad ipak više volim igrati na sigurno, posebno kada je koža u pitanju. Zbog toga uvijek koristim samo provjerene proizvode.

Kao što je meni moja mama usadila važnost o brizi za kožu, tako je i ja usađujem svojim kćerima – 14-godišnjoj Anamariji i 17-godišnjoj Vedrani. Obje su sada u pubertetu, razdoblju kada se najčešće pojavljuju poteškoće s kožom i pravilna je njega izrazito poželjna. Zbog toga upijaju svaki moj savjet kao „spužvice“ pa imamo zajedničke beauty rituale. Povremeno nam se pridruži i 8-godišnji sin Ivan, kojemu damo omiljenu „plavu“ kremu. Zvuči poznato?

osvoji nagradu

Napiši nam zašto ti voliš Niveu

Nagradni natječaj je završio.
Hvala na sudjelovanju!

Dobitnica prvog kruga je Anamarija Jurić. Čestitamo!

Dobitnice drugog kruga su Sunčica Puklin i Nataša Šoić Čestitamo!

Što su drugi napisali

Niveu volim jer...

ima dugu tradiciju i dosljednost što se tiče dizajna, koji je prepoznatljiv dugi niz godina, ali i mirisa proizvoda. Nivea me podsjeća na jednostavnost, klasiku i čistoću. Kao što su mala crna haljina i crveni ruž sinonim za dotjeranu ženu, tako je i Nivea sinonim za čistu ženu koja drži do sebe

Sunčica

Niveu volim jer...

je NIVEA: N- Najpraktičnija I- Inovativna V- Vrhunska E- Emotivna A- Autentična

Nataša

Niveu volim jer...

uz tradicionalnu recepturu uvijek prati trendove u kozmetici. Svojom green linijom to vjerno pokazuje, a dobroj staroj plavoj Nivei nitko ne može odoljeti.

Nikolina

Niveu volim jer...

ne mogu bez nje, Bože, Bože spasi me (od bankrota jer ih moram skupiti sve).

Anamarija

Niveu volim jer...

me asocira na baku koja u cijelom svijetu krema vjeruje jedino Nivei u limenoj kutiji, a kutije sprema i u njima čuva konce i dugmad. Tu sam naviku i ja usvojila, a te kutije ostat će mi kao vječne uspomene na nju.

Kristina

Niveu volim jer...

je najbolja za mekanu kozu, gelovi za tuširanje divni su za depilaciju, a novi proizvodi svaki put iznova iznenade.

Lara

Niveu volim jer...

miriše na dom. Mala plava limena kutijica budi tolika sjećanja i nostalgiju. Bezvremenska je i prenosi se s generacije na generaciju. Bilo kuda, Nivea svuda. Ujutro za svjež dan, navečer za divan san. Jednostavno je obožavana.

Monika

Niveu volim jer...

rješava sve moje probleme s kožom. Volim isprobavati nove stvari, a Nivea uvijek iznenadi novitetima. Kad uđem u drogeriju jedini problem mi je koji proizvod odabrati među toliko Nivea proizvoda jer svi imaju ono nešto.

Ena

Niveu volim jer...

je jedan od najboljih i najjednostavnijih klasičnih brendova koji su i moderni.

Silvija

Niveu volim jer...

jer proizvode mogu upotrijebiti na više načina. Npr. kad kupim taman puder, umiješam malo Nivea kreme da bih dobila svjetliju nijansu.

Erika

Niveu volim jer...

mi jedino odgovara za moju blesavu kožu.

Marijana

Niveu volim jer...

me preporodila! Moja koža je pustinjskog tipa, saharske podvrste. Suha, suša, najsuša! A onda sam počela upotrebljavati Niveine proizvode, za njegu od glave do pete. Kosa kao iz reklame, koža meka, svilena i mirišljava, lice procvjetalo.

Biljana