VISA kreditnu karticu #volimjer si s njom uvijek priuštim ono što me veseli. Zahvaljujući web trgovinama i Visa kreditnoj kartici, naručujem si odjeću i modne dodatke iz cijeloga svijeta.

Dora

Visa

VISA kreditnu karticu #volimjer si s njom uvijek priuštim ono što me veseli.

Nekako imam osjećaj da oduvijek volim modu. Još u osnovnoj školi počela sam skupljati modne magazine, a najsretnija sam bila kad mi je preko ljeta dolazila tetka Marija iz Italije s hrpom talijanskih modnih časopisa. Satima sam se divila tim modnim editorijalima i maštala o tome kako ću i ja jednog dana nositi takvu odjeću. Uzimala sam mamine stvari i pokušavala prekopirati modne kombinacije iz časopisa. Od svoje desete godine, svako sam ljeto išla kod tetke u Milano na praznike. Tamo mi je najdraže mjesto bila (i ostala) mala ulica Via Monte Napoleone, smještena u centru grada. Slovi za „najskuplju“ ulicu u Europi, što i ne čudi jer se u njoj nalaze dizajnerski butici najpoznatijih luksuznih modnih brendova poput Armanija, Prade, Valentina, Dolce&Gabbane i Louis Vuittona. Koliko sam samo bila sretna dok sam stajala ispred tih predivnih izloga i divila se odjeći na lutkama.

Tijekom godine skupljala sam džeparac, koji sam dobivala od roditelja i rodbine. Prikupljenu ušteđevinu nosila sam u Milano kako bih si kupila novu odjeću u talijanskim buticima (onim pristupačnim, naravno). Išla sam od dućana do dućana i isprobavala različite stvari u potrazi za savršenim komadima. Svaki put kad sam prolazila kroz svoju omiljenu ulicu, zastala sam barem na kratko ispred izloga i poželjela da si jednog dana priuštim barem jedan komad s potpisom. Nakon ljetnih praznika, uvijek sam se vraćala kući s punim vrećicama. Gotovo svu odjeću kupovala sam u Milanu. Kad sam krenula na fakultet, išla sam u posjet tetki i nekoliko puta godišnje pa sam usput obavljala i šoping. No ona se prije tri godine preselila nazad u Hrvatsku. Posjeti Italiji prorijedili su se, ali, zahvaljujući web trgovinama i mojoj omiljenoj Visa kreditnoj kartici, i dalje nosim omiljenu talijansku odjeću. S godinama sam izgradila svoj poseban stil, kojeg i danas njegujem.

Nikad nisam kupovala nešto što je u trendu samo zato što je to trend ako se ne uklapa u moj stil. Uvijek znam kakav točno komad želim i ne odustajem dok ga ne pronađem. Često ga ne pronađem ni u hrvatskim ni u talijanskim web shopovima pa tražim doslovno po online dućanima iz cijelog svijeta. I da, ostvarila sam si svoju najveću želju, napokon sam si kupila toliko željeni komad s potpisom. Samo što ga nisam kupila u butiku u Milanu, negosam ga naručila s američkog web shopa. Ali to je manje važno, zar ne?

osvoji nagradu

Napiši nam zašto ti voliš Visu

Nagradni natječaj je završio.
Hvala na sudjelovanju!

Dobitnica prvog kruga je Brigita Budimir. Čestitamo!

Dobitnice drugog kruga su Sunčana Podhraški, Biljana Baranašić, Katica Feješ, Branka Mladina i Marta Bukovski Čestitamo!

Što su drugi napisali

Visu volim jer...

je tako blizu, ne čekaj u redu, dok dižeš kredu, prisloni, provuci, PIN nauči pa kući brda dovuci."

Sunčana

Visu volim jer...

s njom bezbrižno kupujem online, namještam kuću i, bez obzira na te troškove, uz Visu ćemo ove godine otići i na more, što si inače ne bismo mogli priuštiti

Biljana

Visu volim jer...

je za mene to jedini prihvatljiv način peglanja."

Brigita

Visu volim jer...

jer još nisam doživjela ni u jednoj trgovini da mi netko kaže: 'Oprostite, ne primamo tu karticu!' To je prava kartica i za pravu i za web trgovinu - nikada me nije iznevjerila!

Katica

Visu volim jer...

njom mogu kupiti ona mala zadovoljstva što me čine sretnom. Najviše volim kupovati cipele, vjerojatno jer si kao mlada djevojka nisam mogla priuštiti skoro pa ništa. Zato sada uživam u njima, a naravno da uz to treba lijepa torbica i odjevni predmet. Bez obzira na godine, smatram da žena treba biti lijepa i dotjerana.

Branka

Visu volim jer...

s lakoćom plaćam bilo gdje u Hrvatskoj i u svijetu, a internet kupovina nikad nije bila lakša i sigurnija.

Marija

Visu volim jer...

mi daje sreću

Martina

Visu volim jer...

mi je jako potrebna. Mogu njom kupovati u dućanu i plaćati račune.

Tina

Visu volim jer...

me samo ona spaja s onim što najviše volim - putovanjima! Em mi sve omogući, em sam uz nju bez brige i pameti kad je u pitanju preračunavanje valuta i plaćanje.

Ivona

Visu volim jer...

mi priušti svaku glupost koja mi ne treba, ali je želim i rasterećuje mi bankovni račun pa na njemu imam više mjesta.

Sara

Visu volim jer...

preferiram kupnju na brzinu i plaćanje s lakoćom.

Laura